Házhozszállítás

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

 

Kedves Vásárlóink!

2024.07.10.-től 2024.07.17.-ig nyári szabadság miatt az ügyfélszolgálat és a házhozszállítás szünetel. A 2024.07.08. 12:00 után beérkezett rendelések várható kiszállítása 2024.07.18-19.-én történik meg. Ebben az időszakban a beérkező rendeléseket folyamatosan feldolgozzuk és probléma esetén telefonon tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Üdvözlettel,
Az Elektroporta.hu Csapata

Sodastream DUO Black CQC Szódagép

Sodastream DUO Black CQC Szódagép
Sodastream DUO Black CQC Szódagép
Sodastream DUO Black CQC Szódagép
Sodastream DUO Black CQC Szódagép
Sodastream DUO Black CQC Szódagép
Sodastream DUO Black CQC Szódagép
Sodastream DUO Black CQC Szódagép
DUO BLACK
Elegáns, modern megjelenés
Forradalmi technológia, mely lehetővé teszi üveg vagy műanyag palack használatát
Választható szénsav intenzitás - lágy, közepes és erős
Quick Connect rendszer, a patron csavarozás nélküli gyors rögzítéséhez
Nincs szükség elektromos áramra a működtetéshez
Kompatibilis műanyag FUSE és az üveg DUO palackokkal
Méretek (MaxSzxMé): 43,1 x 16,9 x 24,5 cm

Termék leírás
SodaStream DUO műanyag és üvegpalackokkal

A SodaStream DUO tökéletes egyensúlyt biztosít a stílus és a funkcionalitás között, így minden konyha elengedhetetlen kelléke. A mindennapos használatra szánt BPA-mentes palackokkal és az 1 literes üvegkancsóval is kompatibilis , így a DUO választási szabadságot ad számodra.

Mindkettőt kényelmes tisztíthatod mosogatógépben is. Készülékünkkel új dimenziót tapasztalhatsz meg a házi szénsavas víz elkészítésében. A SodaStream DUO elnyerte a rangos Red Dot díjat a kiváló tervezésért. Elegáns fekete színű kompakt testét egy fém csuklós palacktartó egészíti ki. Ez megkönnyíti az italok elkészítését. Ezenkívül nincs szükséged semmilyen tápellátásra, mivel áram vagy akkumulátor használata nélkül egyszerűen üzemeltethető.A csapvíz egyedülálló átalakulása kiváló szénsavas vízzé

A SodaStream DUO szénsavasító tetején elhelyezett gomb többszöri megnyomásával határozhatod meg a buborékok intenzitását. Néhány másodperc alatt enyhe, közepes vagy erősen pezsgő szénsavas vizet kapsz. A SodaStream DUO-val egyszer s mindenkorra véget vethetsz az üzletekből származó, nehéz PET-palackok szállításának, cipelésének és tárolásának. Amellett, hogy felfrissít, pénzt takarítasz meg és még a természetet is véded.Emeld magasabb szinte a házi limonádé készítését

A SodaStream DUO-val kényelmesen készíthetsz különféle szénsavas, ízesített és ízesítés nélküli frissítőket. Frissülj fel a Pepsi, a Mirinda, a 7up vagy a zöld tea eper ízeivel. Egy energiaital vagy az Italian Spritz divatos íze is elkápráztathat. Ha a házi készítésű szénsavas vízhez gyümölcsdarabokat és jeget teszel, kiváló, egészséges, házi limonádét kapsz.
55 990 Ft
Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
DUO_Black