Házhozszállítás

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Sodastream ART Black CQC Szódagép

Sodastream ART Black CQC Szódagép
Sodastream ART Black CQC Szódagép
Sodastream ART Black CQC Szódagép
Sodastream ART Black CQC Szódagép
Sodastream ART Black CQC Szódagép
ART BLACK
Egyedi, modern dizájn
Modern és egyedi megjelenés
A szénsaverősség intenzitásának beállítása ergonomikus karral
BPA mentes FUSE 1L-es palack
Quick Connect rendszer, a patron csavarozás nélküli gyors rögzítéséhez
Nincs szükség elektromos áramra a működtetéshez
Minden SodaStream műanyag palackkal kompatibilis
Méretek (MaxSzxMé): 43,1 x 16,9 x 24,5 cm

Termék leírás
A friss szénsavas víz készítésének művésze

Az egyik legstílusosabb szénsavasító készülékünk. Az ART egyedi, modern dizájnnal és ergonomikus karral rendelkezik, amely egy kis vintage eleganciát biztosít a terméknek. Az egyedülálló kar garantálja neked, hogy friss szénsavas vizet állíts elő, felszabadítva belső készségeket, ami lehetővé teszi számodra, hogy kiaknázd a kreativitásodat, és élvezd a friss pezsgő italok készítésének művészetét.
A tervezőink egy csúcs szénsavasító készüléket találtak ki, ami kényelmesen elfér minden konyhaszekrényen, a bárpulton vagy esetleg a kávéfőző mellett. A kompakt fényes fekete testet vékony ezüst sziluett hangsúlyozza ki, kiemelve a 21. század készülékeinek modern megjelenését. A jobb oldalon található mechanikus kar egyszerű, kézi működtetést tesz lehetővé áram vagy akkumulátor használata nélkül. A SodaStream ART Black tehát egy kis csodát hoz létre a közönséges vízből: egy friss, frissítő, finom italt.

Komplett csomagolás és egyszerű csere

A SodaStream csomagban találsz egy speciális, mosogatógépbe is tisztítható, 1 literes többször használható Fuse palackot, valamint egy új, Quick Connect rendszerű gázpatront. A gázpatron CO2 élelmiszer-gázt tartalmaz, egy kattintással behelyezhető a szénsavasító készülékbe, és akár 80 liter szénsavas víz készítésére is elegendő (a szénsav intenzitásától függően). A patroncsere intuitív és egyszerű az új QuickConnect szabadalomnak köszönhetően. Egyszerűen behelyezed a patront, lehajtod a fogantyút és kész. Nincs szükség többé csavarozásra.

Gyors, egyszerű, hatékony

A SodaStream ART Black szénsavasító készülékkel a pezsgő ital elkészítése hihetetlenül egyszerű.
Az egy literes FUSE palackba önts csapvizet a vonalig. A pattintózáras Snap-Lock rendszerrel egyszerűen helyezd be a palacktartóba. Utána csak húzd meg a kart és már indulhat is a szénsavasítás. Kedvenc italod így rövid időn belül elkészül. Ha esetleg hosszabb idő után használnád a BPA-mentes palackot akkor, csak mosd el a mosogatógépben, és ismét megbízhatóan fog szolgálni. A szénsavas víz elkészítése a SodaStream ART Black segítségével praktikus, gazdaságos és környezetbarát.
40 999 Ft
Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
ART_Black