Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
Termék részletek


Segway-Ninebot GT1 elektromos roller

Segway-Ninebot GT1 elektromos roller
948 000 Ft
Leírás
A KickScooter GT1E a Segway legújabb és legvagányabb rollere garantálja, hogy Ön lesz a legmenőbb az utakon. A 11 colos, belső nélküli gumiabroncsokkal és az állítható, hidraulikus csillapítású felfüggesztéssel simán veszi majd az útakadályokat. Az akár 70 km-es hatótávolsággal és 25 km/h sebességgel vidáman szeli majd át a várost.

Az erőteljes, nem vakító világítás mindig mutatja az utat!
A KickScooter a biztonságos közlekedés érdekében LED első, hátsó és féklámpával rendelkezik. Az első lámpa fényes, de nem vakító 9W-os LED, valamint LED DRL (Daytime Running Light) fényt ad a közlekedés során, melyeket úgy terveztek, hogy világos nappal is jól látható legyen a jármű. A KickScooter bekapcsolása után a LED DRL automatikusan bekapcsol.
A világításon kívül a KickScooterek történetében először a GT1E elöl és hátul beépített irányjelzőkkel is rendelkezik, hogy még biztonságosabb legyen a közlekedés. Ha ez még mindig nem lenne elég az első, hátsó és oldalsó részen is vannak fényvisszaverők, amelyekkel gyenge fényviszonyok között is észreveszik Önt.

Biztonság és kényelem a nagyméretű gumiabroncsoknak köszönhetően
A Segway GT1E 11 colos, belső nélküli pneumatikus gumiabroncsokkal van szerelve, amelyek egy speciális belső zselés rétegnek köszönhetően defekttűrők is. A gumiabroncsok futófelülete 92 mm széles, amivel a nagyobb igénybevételt is könnyedén viseli, valamint tartósabbak is, mint egy hagyományos gumiabroncs.
Az Ön biztonsága mindig prioritás számunkra. A GT1E két független, egy szinten vezérelt fékkel garantálja a biztos közlekedést. A hátsó kerék elektronikus blokkolásgátló rendszerrel (E-ABS); az első kerék pedig tárcsafékkel rendelkezik, első és hátsó kétkaros felfüggesztési rendszerrel kombinálva (hasonlóan az autókban használt első felfüggesztéshez). Ezek kombinációja nagyobb stabilitást és biztonságot nyújtanak Önnek a közlekedés során.

Prémium színes LED-es műszerfal és lopásgátló funkció
A Segway GT1E 11 colos, belső nélküli pneumatikus gumiabroncsokkal van szerelve, amelyek egy speciális belső zselés rétegnek köszönhetően defekttűrők is. A gumiabroncsok futófelülete 92 mm széles, amivel a nagyobb igénybevételt is könnyedén viselik, valamint tartósabbak is, mint egy hagyományos gumiabroncs.

Közlekedés bármilyen terepen
A GT1E nagy teljesítményű hátsókerék-hajtása bármilyen tereppel könnyedén megbírkózik. A KickScooter 3000W-os teljesítményével akár a 23%-os emelkedőt is lekűzdi. Így tehát minden adott egy jó kalandhoz!
A GT1E a 3 vezetési üzemmóddal (Eco, Sport és Race) könnyedén igazodik minden környezethez, ezen kívül egy ""Walk"" és egy ""Park"" üzemmód is rendelkezésre áll. A Park mód leállítja a KickScootert 5 másodperccel a használat után, vagy 20 másodpercnyi tétlenség után, amivel így több energiát takaríthat meg.

Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer (BMS)
A GT1E nagyobb kapacitású és hatékonyabb Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amelyet speciális hőelvezető rendszerrel terveztek, ami megakadályozza az akkumulátorok túlmelegedését, és így meghosszabbítja annak élettartamát. A Segway GT1E akkumulátorkapacitása 1008 Wh és 11 órát vesz igénybe a teljes feltöltése, de ennek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a KickScooter út közben lemerül, hiszen teljesen feltöltve akár 70 km-t is kibír!
A taposón található töltőport segítségével a KickScooter töltése is gyerekjáték.

Stabil kialakítás és biztonságos felfüggesztés
A GT1E-t nehéz és változatos terepeken való használatra tervezték. Annak érdekében, hogy akár 150 kg hasznos terhet is gond nélkül elbírjon, a KickScooter repülőgép-ipari minőségű alumíniumból készült, csúcskategóriás első és hátsó felfüggesztéssel, állítható lengéscsillapítással kombinálva (mind az első, mind a hátsó felfüggesztésen), hogy bármilyen terepviszonynak megfelelő utazást biztosítson.
A 11 colos gumiabroncsok és a lábtartóban elhelyezett akkumulátorok miatti alacsony súlypont felülmúlhatatlan stabilitást biztosítanak.

Segway KickScooter GT1E

Maximális sebesség akár 25 km/h
Hatótávolság akár 70 km
11 colos, defektmentes (egy speciális belső zselés rétegnek köszönhetően), belső nélküli pneumatikus gumiabroncsok
Első és hátsó felfüggesztés állítható hidraulikus csillapítással
Akár 23%-os emelkedő
Műszaki adatok

Felhasználó

Minimális életkor:14+
Felhasználó maximális súlya:150 kg
Méretek és súly

Termék méretei - Kinyitva: 1485 x 656 x 1308 mm
Termék méretei - Összecsukva: 1485 x 656 x 860 mm
Nettó tömeg: 47.6 kg
Termék paraméterei

Sebesség: Akár 25 km/h
Hatótávolság: Akár 70 km (43.5 miles)
Emelkedési szög: Akár 23%
Lengéscsillapító: Kétkaros első és hátsó felfüggesztés, állítható hidraulikus csillapítással
Vizálló: IPX4
Akkumulátor

Akkumulátor kapacítás: 1008 Wh (20 Ah)
Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer
Töltési idő: Akár 12 óra (egy feltöltéssel); akár 6 óra (dupla feltöltéssel)
Motor

Teljesítmény: 500 W
maximális teljesítmény: 1500W
Meghajtás: Hátsó kerék
Fékek

Fékek: Első és hátsó tárcsafékek
Fények

Fényszórók: Első LED (9 W-os nagy teljesítményű), DRL (nappali menetfény) és hátsó LED lámpák
Hátsó féklámpa: Igen (villog)
Beépített irányjelzők: elöl és hátul
Gumiabroncsok

Gumiabroncsok típusa: Belső nélküli pneumatikus gumiabroncsok zselés réteggel (önjavító gumiabroncsok)
Gumiabroncsok mérete - Első: 279 mm
Gumiabroncsok mérete - Hátsó: 279 mm
Kapcsolódás

App monitor
Bluetooth
Egyéb jellemzők

Összecsukás: Egy kézzel könnyen, 2 lépésben összecsukható
Kijelző: Minden információval, színes műszerfal kijelző
Információ a LED kijelző: Sebesség, fennmaradó teljesítmény, melyik üzemmód van aktiválva, karbantartás, bluetooth kapcsolat, irányjelző fényszóró be/ki, zár, USB port ikon stb.
Haladási módok: 3 vezetési mód (Eco, Drive, Sport), 1 sétamód és 1 parkolási mód
Minősített fényvisszaverők: Igen (első, hátsó és oldalsó E-MARK fényvisszaverők)
Csengő: Igen, elektronikus kürt
Rendszám tartó
  • Cikkszám
    Ninebot_GT1
Webáruház készítés