Házhozszállítás

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Bosch MUM9BX5S61 Konyhai robotgép

Bosch MUM9BX5S61 Konyhai robotgép
Bosch MUM9BX5S61 Konyhai robotgép
Új, OptiMUM konyhai robotgép vékony, elegáns designnal. Mindig tökéletes eredményt nyújt, hála a beépített mérlegnek, a SensorControl Plus automata funkcióinak és az 1500 W teljesítménynek.
Nagyon praktikus! Hála a beépített mérlegnek, minden összetevő egyből a tálban lemérhető.
Legyen a kelt tészta tökéletesre gyúrva, a tejszínhab és tojásfehérje pedig tökéletesre verve, automatikusan – hála az intelligens SensorControl Plus automatikus programoknak. A beépített időzítő pedig az egyedi keverési időbeállítást is lehetővé teszi.
Tökéletesre gyúrt tészta, hála az 1500 Wattos motornak és a SmartDough szenzornak. Megbízhatóság, hála a teljesen fém háznak. Multifuncionalitás, hála a tökéletes kiegészítők garmadájának.
Tökéletes eredmények, hála a 3D bolygómozgásnak, mivel semmi sem marad a keverőtál szélén. A nagy, 5,5 literes fém keverőtál megkönnyíti az előkészítést, a fogantyúk pedig a mozgatást.
Nagy tartozékválaszték a szerteágazó főzési és sütési ötletek kielégítésére. A tartozékok könnyen felhelyezhetőek a készülékre, hála a színkódolásnak.
Kiváló eredmények
SensorContro l Plus: mindig kiváló eredmény a kelttésztánál, tejszínhabnál és tojáshabnál is. Egyszerűen, gombnyomásra – a gép automatikusan leáll, pont akkor, amikor az eredmény tökéletes!
Erős és tartós, 1500 Wattos motor – ideális a nehéz tésztákhoz is
3D Bolygómozgás: Gyorsan és tökéletesen keverhető össze minden összetevő , hála a továbbfejlesztett bolygómozgás egyedülálló, 3 dimenziós keverési eljárásának köszönhetően.
SmartDough szenzor: állandó keverési sebesség mindig, még nehéz tésztáknál és nagy mennyiségek esetén is. Mindig tökéletes és gyors eredménnyel.
Rugalmasság < ul>
A nagy kiegészítőválaszték szabad teret enged az Ön főzési kreativitásának
Vértezze fel készülékét az Önnek legmegfelelőbb opcionális tartozékokkal
Kényele m
Integrált mérleg: a hozzávalók közvetlen a keverőtálban mérhetőek, ezzel időt spórol az előkészítés során
SensorControl Plus: nyersen időt azzal, hogy nem kell a gépet felügyelnie!
Beépített időzítő: állítsa be a működési időt, hogy mindig pontosan megismételhesse az eredményt. A gép automatikusan leáll.
Okos eszközérzékelés: mindegy melyik tartozékot használja, az OptiMUM mindig az adott tartozéknak megfelelő legnagyobb sebességet fogja engedni csak.
Extra nagy, szálcsiszolt fém keverőtál, 5,5 literes kapacitással és kényelmes fogókkal, az akár 3,5 kg süteményhez, vagy 1,5 kg liszthet is a többi hozzávalóhoz.
7 sebesség fokozat, plusz pillanatfokozat az egyedi sebesség választásért.
EasyArm Lift: könnyen mozgatható kar
Könnyű tárolhatóság: automatikus kábel visszacsévélés a könnyű és gyors kábeltárolásért
Any ag/Dizájn
Stílusos konyhai kiegészítő, amelyet szívesen hagy az asztalon, látványnak.
Tartós és szilárd, öntött alumínium készülékház
A meghajtófedelek nemesacélból vannak, a magas minőségű megjelenésért, tapintásért és érzetért.
Biztonság
Magas szintű biztonság, hiszen minden mozgó fogaskerék takarva van
Az elektronikus biztonsági kikapcsoló megakadályozza a motor véletlen elindítását.
Gumi lábak az extra stabilitásért
Beépí tett tartozékok
Találja meg egyszerűen melyik meghajtóra kell felhelyezni a tartozékot – minden meghajtó és tartozék külön színnel jelölt
Abszolút keverő habverő: tökéletes keverés, mert a habverő tökéletesen illeszkedik a keverőtál kontúrjához. Így valóban minden összetevőt elkever – hasonlóan egy puha spatulához
Teljesen fém habverőszár: magasságban állítható a kis, vagy nagy adag krém, vagy tojáshab készítéséhez
Nagy teljesítményű dagasztószár: A speciális forma lehetővé teszi, hogy a szár "átvágja" a tésztát, így még intenzívebb keverést tesz lehetővé
Vastagfalú ThermoSafe, 2,3 literes (1,5 liter étel) üvegkehely – a könnyű és biztonságos turmixolásért akár forró levesről, akár jéghideg italról legyen szó. Mindezt csendben, hála a speciális formának.
A húsdaráló kiválóan alkalmas halak és zöldségfélék, kolbászhúsok és mindenféle darált hús elkészítésére. Kiváló eredmény még nagy mennyiségű hús esetén is – kb. 2 kg / perc. Nyers és főtt hús, hal vagy zöldség gyors és könnyű darálása, finomra vagy durvábbra, különböző vastagságokban: 3 mm, 5 mm vagy 8 mm.
Készítsen elő akár egy séf: folyamatos szeletelő feltét 5 nemesacél koronggal vágásra, reszelésre – megfordítható szeletelőú korong (vastag és vékony), megfordítható reszelő korong (finom és durva), közepes reszelő korong, ázsiai zöldségekhez való korong az ázsiai konyhához, vagy dekoratív díszítésekhez, valamint finom reszelőkorong a gombócokhoz
Praktikus kockázó feltét a tökéletesen egyenlő mérető kockázáshoz – idális nagy mennyiségekhez. Könnyedén kockázhatja a húst, burgonyát, zöldségeket és gyümölcsöket tökéletes 0,9 cm x 0,9 cm–es kockákra
Termékcsoport Kompakt robotgépekMagassága (mm) 337 mmSzélesség (mm) 222 mmMélység (mm) 433 mmBecsomagolt készülék magassága (mm) 400 mmBecsomagolt készülék szélessége (mm) 395 mmBecsomagolt készülék mélysége (mm) 795 mmNettó súly (kg) 16.9 kgBruttó súly (kg) 19.1 kg
338 999 Ft
Adatok
Cikkszám
MUM9BX5S61